Betalingswijzen


Betalingen kunnen geschieden op een van de wijze zoals aangegeven tijdens het bestelproces. Aan uw bestelling kunnen nadere (betalings-/bestel)voorwaarden worden gesteld. Na het plaatsen van een bestelling ontvangt u direct een bevestiging per e-mail met daarin  het te betalen bedrag.

Betaling vooruit middels overboeking per bank of giro
In geval van betaling vooruit middels overboeking per bank of giro  dient betaling volledig binnen 7 dagen na orderdatum door www.Theorietraining.nl  te zijn ontvangen, waarna de bestelling zal worden verzonden. Bij betaling per bank geldt als datum van betaling de datum van creditering van de bankrekening van www.Theorietaining.nl.
U kunt het bedrag overboeken op Girorekening  NL92INGB0005085820 t.a.v.
Dirk Post te  IJsselstein.

Betaling  middels ideal

Wat is iDEAL?
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, Fortis, Postbank, Rabobank of SNS Bank dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.
Hoe werkt iDEAL?
Betalen met iDEAL doet u in een paar stappen:
Benieuwd hoe dat nou eigenlijk werkt, betalen met iDEAL? Aan de hand van deze demo laten we u stap voor stap zien hoe de betaling plaatsvindt. Van winkelwagentje tot en met betaalbevestiging.

U zult snel merken dat het allemaal heel eenvoudig is!
                             Start Demo
Voordelen voor u als consument
iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:

Wat moet ik doen om met iDEAL te kunnen betalen?
Betalen met iDEAL is het betalen van uw internet aankopen met internetbankieren bij een van de deelnemende banken. Wanneer u bij een webwinkel het logo van iDEAL aantreft dan kunt u daar met iDEAL betalen.

Heeft u nog geen toegang tot internetbankieren bij een van de deelnemende banken? Neem dan contact op met de bank van uw keuze om dat snel te regelen. Dan kunt u binnenkort al uw online aankopen  met iDEAL betalen!

iDEAL wordt ondersteund door:     abn   fortis        postbank     rabobank        snsWat is Paypal ?

Afbeeldingen betaalmethoden