De meest gestelde vragen


Vragen over de examentraining cd-rom

De cd-rom start niet automatisch op
De autorun functie van uw cd-rom speler is niet ingeschakeld. Om de cd-rom toch te kunnen opstarten gaat u naar deze computer en dubbelklikt u op het cd-rom icoon. De cd-rom zal dan opstarten.
De cd-rom werkt niet
Er kan een probleem zijn met uw computer of de cd-rom is beschadigd. Probeer de cd-rom op een andere computer. Werkt ie daar wel, dan is er een probleem met uw computer. Neem daarvoor contact op met uw computerleverancier. Werkt de cd-rom op de andere computer ook niet, neem dan contact met ons op.
Kijk of uw computer aan de minimale systeemeisen voldoet. Deze cd-rom stelt hoge eisen aan uw systeem.
U werkt met Windows 3.31 of Windows 95. Deze worden niet meer ondersteund. Upgrade uw systeem naar Windows 98, 98SE, ME of XP.
Zodra het geluid begint stopt de cd-rom
De drivers van uw geluidskaart zijn niet goed geïnstalleerd. Installeer de originele drivers van de fabrikant opnieuw.
Is de examentraining cd-rom geschikt voor MacOS ?
Oudere versies van de examentraining cd-roms waren wel geschikt voor MacOS. Wegens te geringe belangstelling voor de Mac variant is besloten deze bij de nieuwe versies achterwege te laten.Vragen over de theorieboeken

Zijn de boeken van Theorietraining.nl geschikt voor het nieuwe theorie-examen?
Uiteraard! Theorietaining.nl boeken zijn altijd up to date!
Kan ik oudere boeken nog gebruiken?
U kunt in de boekenlijst nakijken welke druk de huidige is, en welke druk nog bruikbaar is voor het theorie-examen. Boeken ouder dan de boeken vermeld in de boekenlijst zijn niet meer geschikt voor het theorie-examen.
Een goed advies:
Gebruik de nieuwste theorieboeken waar ook de nieuwste verkeersregels in staan. Want met een verouderd boek kun je leren wat je wilt, maar...
Wat is het verschil tussen wegwijzer in het verkeer en verkeerstheorie?
De basistheorie is in beide boeken gelijk. Wegwijzer in het verkeer gaat echter dieper in op de theorie door middel van studievragen en voorbeelden van praktijksituaties. Beide boeken zijn echter zeer geschikt om de theorie uit te leren.
Zijn de foto´s en vragen in de examentraining hetzelfde als bij het CBR?
Nee, de vragen en foto´s van het CBR zijn geheim. Dit om te voorkomen dat mensen vragen van buiten gaan leren. Immers het gaat om het testen van de kennis van de verkeersregels. De vragen en foto´s die u in onze examentrainingen tegenkomt zijn vergelijkbaar met die van het CBR
Zijn er ook theorieboeken in andere talen?
Wij hebben een theorieboek voor de auto in de engelse taal en examentrainingen in het engels.


Vragen over bestellingenIk heb besteld, maar niets ontvangen
De adresgegevens kloppen niet. Alle bestellingen die wij ontvangen worden gecontroleerd op de juistheid van naam en adresgegevens. Kloppen deze gegevens niet, dan wordt de bestelling niet verstuurd. Meestal neemt onze verkoopafdeling contact met u op indien de adresgegevens onjuist blijken te zijn.
U was niet thuis toen de postbode het pakketje aanbood. Ga naar het dichtsbijzijnde postkantoor en vraag of uw pakket daar ligt. Is het al aan ons geretourneerd (na 3 weken), dan kunt u opnieuw bestellen. Per e-mail kunt u bij ons altijd navragen bij welk postkantoor het pakje ligt.
Iemand anders heeft het voor u in ontvangst genomen. Vaak komt het voor dat een huisgenoot, buur of familielid het pakket in ontvangst neemt en betaald. Soms vergeten zij u daarvan op de hoogte te brengen.


Vragen over de theorie-examens

Kan ik bij Theorietraining.nl  theorie-examens afspreken?
Nee, Theorietraining.nl  levert alleen de boeken voor het theorie-examen. De examens worden afgenomen door het CBR. Voor een overzicht van de telefoonnummers van de regiokantoren kunt u kijken op de website van het CBR.
Om het afspreken van theorie-examens gemakkelijker te maken heeft het CBR een speciale website waar u uw afspraak voor het theorie-examen kunt reserveren:
Zijn de foto´s en vragen in de examentraining hetzelfde als bij het CBR?
Nee, de vragen en foto´s van het CBR zijn geheim. Dit om te voorkomen dat mensen vragen van buiten gaan leren. Immers het gaat om het testen van de kennis van de verkeersregels. De vragen en foto´s die u in onze examentrainingen tegenkomt zijn vergelijkbaar met die van het CBR.